Van oude wijvenpis tot verzuurde uitwerpselen: ontdek de geheimen van je lichaam

Ik kan je één ding vertellen: het is geen pretje om mijn neus en mijn hersenen te zijn.

Vanochtend vroeg, toen ik mijn ochtendplasje even kwijt moest, hoorde ik het een en ander om me heen kletteren. De geuren vlogen om mijn neus heen.

Waarbij ik meteen wist: er zitten twee oude dames naast mij, links heeft last van haar nieren, verteert haar vetten niet goed, en is ondervoed (veel diarree)

Rechts: heeft nog last van haar hormonen, en man, wat stonk dat. Mijn hemel, zuuuur, pfffff. Zij kan haar gisten niet goed verteren.  Ik wist niet hoe snel ik moest plassen tussen deze twee geuren.

Ik dacht echt, ik had mijn kaartje onder de wc deuren moeten schuiven, met daarop: dit is geen goede ochtendgeur, het is niet fijn voor mijn neus en ik wil ook niet zo vroeg aan het werk. Hier kan je wat aan doen! Want je spijsvertering gaat niet goed, en waarschijnlijk voel jij je de hele dag niet fit, heb je maagzuur, pijn in je buik, opgeblazen buik, veel diarree en ben je moe en futloos.

Nadat ik snel klaar was met mijn mooie schone ochtendplasje, en dankbaar met mijn heerlijk gezond ruikende en gelukkig nog geen ouwe vrouwen plasje. Wat een opluchting, ik ben nog mooi, jong, fit en mijn hormonen ook.

Want wat is dat toch penetrant, de urine van een oudere dame.

Waar komt dit vandaan?

  1. Hormoonverandering (ik wil dit zelf nog niet gaan ruiken want dan weet ik hoe laat het is)
  2. Een vermindering van de nierfunctie (je organen worden ook een dagje ouder)
  3. Een urineweginfectie (maar dat ruikt anders dan de ouwe wijven geur)

Geweldig hé, dat jouw lichaam aangeeft wat er niet helemaal goed verloopt in je lichaam. Ruik je niks dan is alles goed, ruik je wel iets, dan geeft jouw lichaam aan dat er iets moet veranderen, want de machine loopt niet helemaal lekker.

Elke geur betekent iets. Zurig betekent dat je je gisten niet goed verteert. Ruikt het rottend, dan verteer je je eiwitten niet goed. Heb je een mega stank, dan heb je last van pathogenen.

Maar hoe moet jij dit nou allemaal weten? Hoe kan jij zelf jouw gezondheid in de gaten houden?

Wat kan jij doen?

In mijn online sh*t show, vertel ik jou in mooie korte video’s alles over je lichaam, geurtjes, voeding en nog heel veel meer, hoe jij zelf kan herkennen of er iets mis is met jouw spijsvertering.

Maar het ALLERBELANGRIJKSTE is nog wel, dat ik je vertel hoe JIJ dit ZELF kan gaan FIXEN

Hoe fantastisch is het dat jij gewoon zelf je darmen kan fixen?!

Zie ik je online?

Liefs Janneke

Leave a Comment