Van spastische WC-routes tot opgehoopte keutels. 

Het maakt niet uit wat je eet, op alles reageren je darmen. Vaak al binnen een half uur moet jij naar de wc rennen, en de ene keer ruikt het zuur, vettig of ietsjes breierig en de ander keer is het weer super dun. Je darmen doen na een wc beurt zo’n pijn, dat het lijkt alsof zojuist een heel elftal ertegenaan heeft geschopt. Au! Ook buitenshuis maken je darmen het je niet gemakkelijk. Zodra je het hoekje om bent begint het alweer te rommelen. Spastische darm, SIBO, prikkelbare darm. “Leer er maar mee leven”… wat een bullsh*it! Dit is toch geen leven. Je voelt je eerder een schijt machine dan een vrouw. 

Dan hebben we de geobstipeerde vrouw, die last heeft van opgehoopte keutels. Altijd maar die last die ontlast moet worden. Je vindt het zo’n vies idee dat je dagen aan shit overal maar met je mee moet dragen. En als je dan wel naar de wc moet en niet thuis bent, dan gaat de angstmodus aan. Je zit immers soms uren op de wc om die ene keutel met pijn en moeite eruit te krijgen, soms tot huilens toe. Je wilt gewoon elke dag relaxed kunnen poepen en niet honderden scheetjes laten tijdens je yogasessie omdat alle shit muurvast zit. Je hebt er je letterlijk je buik vol van. 

Mijn methode

01 | Eigenaar

Dit ben jij; met wensen, verlangens en dromen.

02 | body

Dit is jouw lichaam; schreeuwend om hulp met duidelijke SOS signalen.

03 | mind

Dit is jouw hoofd: je mentale gezondheid die een cruciale rol speelt in jouw herstel. 

Happy Words

from healthy clients

Become the happiest you

Energiek in het leven staan door de eigenaar, het lichaam en het hoofd weer in balans te brengen. 

Met de juiste expertise, met humor en een bourgondische insteek. Dat is wat je van mij kunt verwachten. In het mini-consult leg ik je met liefde uit wat de 4 staps darmherstel formule voor jou kan betekenen. Ook kijken we wat je vandaag nog kunt doen om de eerste stap naar herstel te nemen #mosthappy

Vraag je gratis mini consult aan

Laten we samen kijken hoe we jouw darmen kunnen fixen zodat je EIN-DE-LIJK weer gewoon je leven terug kan krijgen en eens doen wat jij wilt. Lees: Niet bang zijn voor je darmen maar juist dankbaar dat ze aangeven wat ze nodig hebben. 

Gut the crap ebook WP form

Please wait...

Bedankt voor je download!