1:1 Begeleiding

1:1 Begeleiding

Geen mens is standaard dus geen behandeling is standaard. Wil jij graag vanaf het begin de hulp inschakelen van de expert en niet zelf alles uitzoeken?

Je voelt je een schijt machine.

Het maakt niet uit wat je eet, op alles reageren je darmen. Vaak al binnen een half uur moet jij naar de wc rennen, en de ene keer ruikt het zuur, vettig of ietsjes breierig en de ander keer is het weer super dun. Je darmen doen na een wc beurt zo’n pijn, dat het lijkt alsof zojuist een heel elftal ertegenaan heeft geschopt. Au! Ook buitenshuis maken je darmen het je niet gemakkelijk. Zodra je het hoekje om bent begint het alweer te rommelen. Spastische darm, SIBO, prikkelbare darm. “Leer er maar mee leven”… wat een bullsh*it! Dit is toch geen leven. 

 

Je hebt er je letterlijk je buik vol van.

Dan hebben we de geobstipeerde vrouw, die last heeft van opgehoopte keutels. Altijd maar die last die ontlast moet worden. Je vindt het zo’n vies idee dat je dagen aan sh*t overal maar met je mee moet dragen. En als je dan wel naar de wc moet en niet thuis bent, dan gaat de angstmodus aan. Je zit immers soms uren op de wc om die ene keutel met pijn en moeite eruit te krijgen, soms tot huilens toe. Je wilt gewoon elke dag relaxed kunnen poepen en niet honderden scheetjes laten tijdens je yogasessie omdat alle sh*t muurvast zit.

Herken jij jezelf in één van deze klachten?

– Je voelt je vermoeid, futloos en heb veel slaap nodig. 

– Diarree (aanvallen), obstipatie, wisselende ontlasting

– Vol gevoel, opgeblazen gevoel, (veel) gasvorming

Ja? Dan is het tijd om onafhankelijk te worden van je darmen. Je hebt toch geen zin om de komende 10+ jaar nog steeds bezig te zijn met deze sh*it? Laten we je lichaam herstellen en je hoofd tot rust brengen zodat jij, de eigenaar, voluit kunt leven!

 

investering

1400

  • 7 uur online begeleiding via zoom of de telefoon
  • Persoonlijk voedingsadvies voor jouw specifieke darmprobleem
  • Alles gaat via een super handig digitaal portaal. Hierin kun je bijvoorbeeld altijd bij jouw behandelplan.
  • CADEAU: Online Sh+t Show Training
JA, DIT WIL IK >
* De prijs is inclusief btw

CADEAU: de sh*t Show t.w.v. €333,-

De online training waarin je precies leert hoe jouw spijsverteringsstelsel, werkt en hoe je het zelf kan beginnen met helen. Dankzij deze training heb je een perfecte basis zodat we veel efficiënter samen kunnen werken. In de 1:1 begeleiding kunnen we een specifiek plan voor jou maken. Hierin kijken we naast je lichaam ook naar het geheel!  

Wil jij...

Happy Words

from healthy clients

De eigenaar, het lichaam en het hoofd weer in balans.

Laten we eerlijk zijn, een mens bestaat niet alleen uit ingewanden, organen en zijn darmen. Vaak ligt de focus van het gezond maken van het lichaam op het lichaam. Maar de sleutel naar meer energie, zodat jij weer de vrouw kan zij die jij wil zijn, zit in het geheel. De mens bestaat uit drie elementen die vaak uit balans zijn als ze bij mij komen. 

01

De eigenaar

Dit ben jij; met wensen, verlangens en dromen.

02

The body

Dit is jouw lichaam; schreeuwend om hulp met duidelijke SOS signalen.

03

The mind

Dit is jouw hoofd: je mentale gezondheid die een cruciale rol speelt in jouw herstel.

“Van spastische darmen tot opgehoopte keutels; Janneke fixt je darmen waardoor je niet constant bezig hoeft te zijn met je sh*it.”

Orthomoleculaire therapie waarin de darmen de sleutel zijn.

Je uiterlijk is altijd een reflectie van hoe het binnen in je lichaam eraan toe gaat. Als je darmen niet goed hun werk kunnen doen, krijg je ook niet voldoende voedingsstoffen binnen in je cellen. Deze vitamines, mineralen, eiwitten en vetten heeft jouw lichaam nodig om te te overleven. Wist je dat 80% van onze gezondheid en hoe we functioneren komt vanuit onze darmen? Denk hier aan je hormoonbalans, je energielevel, je mentale gezondheid en nog veel meer. In mijn rol als orthomoleculair therapeut en darmspecialist gaan we kijken naar alles wat er in het lichaam niet helemaal goed functioneert. We gaan als eerste aan de slag met jouw darmen, want in de praktijk zie ik dat als deze goed functioneren de andere lichamelijke (en mentale) problemen zich vaak automatisch oplossen. 

In mijn therapie gebruik ik vele elementen die ik door de jaren heen heb geleerd, bestudeert en mijn therapie plannen op hebt afgestemd. Geen mens is standaard dus geen behandeling is standaard. De uitgangspunten zij rust brengen in de spijsvetering dmv goede voeding aan de darmen te geven, af te doden wat niet in het lichaam thuishoort, de stofwisseling te optimaliseren en de eigenaar, het lichaam en het hoofd weer met elkaar in balans te brengen. Enne.. dit is makkelijker dan je denkt 😉 Je moet gewoon goed luisteren naar wat je lichaam je probeert te vertellen. 

 
Dat wil je weer, daar kijk je het meest naar uit. Net als:

Gewoon goede poep = lekker poepen.

De 4 stappen herstelformule

Jouw darmen herstellen in 4 stappen

Stap 1

Rust brengen in je spijsvertering en je lichaam reinigen. Om het zo klaar te maken voor de gewenste veranderingen. D.m.v. voeding 

stap 2

Eventuele ziekmakers uit je lichaam gooien, denk daarbij aan schimmels, parasieten en bacteriën. Zoals een Candida schimmel of een helicobacter in je maag 

Stap 3

De oh zo belangrijke darmslijmvliezen herstellen, je darmslijmvliezen zijn van groot belang voor je darmafweer en je algehele immuunsysteem

stap 4

Hierin gaan we de darmflora weer opbouwen zodat je darmen weer meer bouwstoffen gaan opnemen uit de voedingstoffen en je darmwand gaan versterken

Hoi, ik ben Janneke.

Orthomoleculair darmspecialist met een passie voor het zelfgenezende vermogen van ieders lichaam. Become the happiest you. Energiek in het leven staan door de eigenaar, het lichaam en het hoofd weer in balans te brengen. Met de juiste expertise, met humor en een bourgondische insteek. Dat is wat je van mij kunt verwachten. #mosthappy 

Laten we samen jouw lichaam herstellen door je darmen te fixen. Zo kan jij weer vol energie de vrouw zijn waar jij zo naar verlangt. Het is geen toeval dat vrouwelijke energie en vrouwelijkheid staan voor LEVEN! Ben jij klaar om ook de controle over je darmen en daarmee dus jouw leven terug te krijgen?

FAQ

Na betaling krijg je direct jouw persoonlijke inloggegevens voor de leeromgeving. Je kunt dus letterlijk binnen nu en 5 minuten van start gaan 😉 

Geen probleem. De sessies worden na afloop toegevoegd aan de online omgeving. Alleen tijdens de livesessies kun je jouw vragenstellen. 

Neem je tijd! Zodra jij je hebt aangemeld kun jij in jouw eigen tempo alle lessen volgen. 

Je kunt per thema kijken wat nu voor jou van toepassing is. Wel is het zo dat deze online training een specifieke volgorder heeft. Ik neem je echt van A tot Z zodat je werkt aan een langdurig herstel.

Deze online training is wat betreft de prijs enorm laagdrempelig. Daarom is het niet mogelijk om in termijnen te betalen. 

Natuurlijk. Dankzij deze training heb je een perfecte basis zodat we veel efficiënter samen kunnen werken. In de 1:1 begeleiding kunnen we een specifiek plan voor jou maken. Hierin kijken we naast je lichaam ook naar het geheel!  

Nee. Alleen als je de online Sh*it Show training hebt gevolgd, kun je een ontlastingsonderzoek aanvragen.