DE ONLINE TRAINING

Voor de vrouw die helemaal klaar is met haar Sh*t Show!

Start vandaag nog met het fixen van jouw darmen! Leer wat je wel en beter niet kunt eten en ontdekt direct waar jouw pijn vandaan komen. Become the happiest you! 

Herkenbaar?

Maak kennis met de online Sh*t Show.

De online training waarin je precies leert hoe jouw spijsverteringsstelsel, werkt en hoe je het zelf kunt helen. In de video’s deel ik praktische handvatten zodat je de controle over je darmen en daarmee je leven terugkrijgt. Jij wilt toch ook vol energie de vrouw zijn waar jij zo naar verlangt.?Je straalt, bent fit en voelt je gelukkig.

Wat kun je verwachten?

Start met het eten van producten die je darmen goed kunnen verdragen en elimineer de voedingsstoffen die je darmen stress opleveren.

Zorg ervoor dat je lichaam de maximale voedingstoffen opneemt uit alles wat je eet.

Breng rust in je lichaam door je lever weer even een reset te geven.

Heb je veel verschillende darmproblemen dan is het verstandig om een ontlastingsonderzoek aan te vragen. Dit kan alleen via mij, zodat ik je kan helpen om de  uitslagen te interpreteren. Je weet dan exact wat er in je darmen aan de hand is en dan kun je op de meest efficiënte manier de ziekmakers afdoden.

In de volgende fase gaan we jouw afweer opbouwen. Je gaat je darmen weer helemaal sterk maken, zodat jouw immuunsysteem weer tegen een stootje kan. 

Laatste fase om jouw darmen super sterk te maken. Ga je je darmflora opbouwen.

Als kers op de taart ga je de perfecte dag integreren in je leven voor nog meer energie.

Gefeliciteerd, je voelt je waarschijnlijk fantastisch en dat heb je helemaal zelf gedaan. Hou met de laatste module je darmen in balans met het onderhoudsplan.

Investering

333

  • 9 Praktische Modules - Inclusief 91 korte video's (5-10 min) die je op jouw eigen tempo & interesse kunt bekijken.
  • Handige online leeromgeving - Via desktop of via je telefoon kun je alle lessen volgen.
  • Sh*t Show Handboek - Boordevol handige informatie en oefeningen.
JA, DIT WIL IK >
* De prijs is inclusief btw

CADEAU

2x live Q&A's t.w.v. 247 euro

Boek jouw ticket voor de Sh*t Show en krijg gratis toegang tot maar liefst 2x live Q&A’s. In deze interactieve sessies krijg je op basis van jouw vragen persoonlijke feedback.

Happy Words

from healthy clients

Voor wie is deze online training?

Je voelt je een schijt machine.

Het maakt niet uit wat je eet, op alles reageren je darmen. Vaak al binnen een half uur moet jij naar de wc rennen, en de ene keer ruikt het zuur, vettig of ietsjes breierig en de ander keer is het weer super dun. Je darmen doen na een wc beurt zo’n pijn, dat het lijkt alsof zojuist een heel elftal ertegenaan heeft geschopt. Au! Ook buitenshuis maken je darmen het je niet gemakkelijk. Zodra je het hoekje om bent begint het alweer te rommelen. Spastische darm, SIBO, prikkelbare darm. “Leer er maar mee leven”… wat een bullsh*it! Dit is toch geen leven. 

 

Je hebt er letterlijk je buik vol van.

Dan hebben we de geobstipeerde vrouw, die last heeft van opgehoopte keutels. Altijd maar die last die ontlast moet worden. Je vindt het zo’n vies idee dat je dagen aan shit overal maar met je mee moet dragen. En als je dan wel naar de wc moet en niet thuis bent, dan gaat de angstmodus aan. Je zit immers soms uren op de wc om die ene keutel met pijn en moeite eruit te krijgen, soms tot huilens toe. Je wilt gewoon elke dag relaxed kunnen poepen en niet honderden scheetjes laten tijdens je yogasessie omdat alle shit muurvast zit.

Hoi, ik ben Janneke.

Orthomoleculair darmspecialist met een passie voor het zelfgenezende vermogen van ieders lichaam. In 2011 was ik zelf opeens niet meer gezond. Tijdens mijn studie van orthomoleculaire therapeut kwam ik erachter wat ik zelf kon doen om mij beter te voelen. 

Door op een andere manier te eten, mijn energie beter te verdelen & mijn gezonde verstand te gebruiken ben ik van 90% chronisch ziek naar 90% gezond gegaan (Lees mijn hele verhaal). Inmiddels heb ik al honderden mensen van hun sh*it show afgeholpen. Ben jij klaar om ook de controle over je darmen en daarmee je leven terug te krijgen?

FAQ

Na betaling krijg je direct jouw persoonlijke inloggegevens voor de leeromgeving. Je kunt dus letterlijk binnen nu en 5 minuten van start gaan 😉 

Geen probleem. De sessies worden na afloop toegevoegd aan de online omgeving. Alleen tijdens de livesessies kun je jouw vragenstellen. 

Neem je tijd! Zodra jij je hebt aangemeld kun jij in jouw eigen tempo alle lessen volgen. 

Je kunt per thema kijken wat nu voor jou van toepassing is. Wel is het zo dat deze online training een specifieke volgorder heeft. Ik neem je echt van A tot Z zodat je werkt aan een langdurig herstel.

Deze online training is wat betreft de prijs enorm laagdrempelig. Daarom is het niet mogelijk om in termijnen te betalen. 

Natuurlijk. Dankzij deze training heb je een perfecte basis zodat we veel efficiënter samen kunnen werken. In de 1:1 begeleiding kunnen we een specifiek plan voor jou maken. Hierin kijken we naast je lichaam ook naar het geheel!  

Nee. Alleen als je de online Sh*it Show training hebt gevolgd, kun je een ontlastingsonderzoek aanvragen.