Ontvang gratis mijn CUT THE CRAP e-book

7 X TIPS VOOR GEZONDE DARMEN
Voor vrouwen die helemaal klaar met die SH*T zijn

Samenvatting

Stel je eens voor. Na jarenlang ziekenhuis in ziekenhuis uit krijg je uiteindelijk te horen dat je met jouw klachten moet leren leven. Frustrerend? Behoorlijk. Hoe vaak ik al niet te horen heb gekregen dat de pijn ‘tussen mijn oren’ zat. Wat als ik je vertel dat je door een tal van simpele aanpassingen jouw gezondheid kunt verbeteren? Meer energie, meer controle en vooral meer liefde voor je lichaam. Klinkt goed, toch? 

Bekijk de preview hieronder, 4 pagina’s uit het complete boek van 37 pagina’s. 

Hoofdstuk 1:

Let’s talk about your shit

Hoofdstuk 2:

Happy Guts

Hoofdstuk 3:

Water voor goede poep

Hoofdstuk 4:

Van buikpijn tot burnout

Hoi, ik ben Janneke.

Orthomoleculair darmspecialist met een passie voor het zelfgenezende vermogen van ieders lichaam. In 2011 was ik zelf opeens niet meer gezond. Tijdens mijn studie van orthomoleculaire therapeut kwam ik erachter wat ik zelf kon doen om mij beter te voelen. 

Door op een andere manier te eten, mijn energie beter te verdelen & mijn gezonde verstand te gebruiken ben ik van 90% chronisch ziek naar 90% gezond gegaan (Lees mijn hele verhaal). Inmiddels heb ik al honderden mensen van hun sh*it show afgeholpen. Ben jij klaar om ook de controle over je darmen en daarmee je leven terug te krijgen?

Ontvang gratis mijn CUT THE CRAP e-book