Hoi, ik ben Janneke.

Ik help je weer vrouw te laten voelen door jouw darmen te fixen. 

Van spastische darmen tot opgehoopte keutels; samen met jou herstellen ik je darmen waardoor je niet constant bezig hoeft te zijn met al je sh*t. Hou zou het zijn als je weer vol energie de vrouw kan zijn waar jij zo naar verlangt. Stralend, fit en gelukkig. 

Mijn methode

Laten we eerlijk zijn, een mens bestaat niet alleen uit ingewanden, organen en zijn darmen. Vaak ligt de focus van het gezond maken van het lichaam op het lichaam. Maar de sleutel naar meer energie, zodat jij weer de vrouw kan zij die jij wil zijn, zit in het geheel. De mens bestaat uit drie elementen die vaak uit balans zijn als ze bij mij komen. 

01

De eigenaar

Dit ben jij; met wensen, verlangens en dromen.

02

The body

Dit is jouw lichaam; schreeuwend om hulp met duidelijke SOS signalen.

03

The mind

Dit is jouw hoofd: je mentale gezondheid die een cruciale rol speelt in jouw herstel.

“Van spastische darmen tot opgehoopte keutels; Janneke fixt je darmen waardoor je niet constant bezig hoeft te zijn met je sh*it.”

5 feitjes over mij

  1. Van maart t/m oktober dobber ik geheel vrijwillig in het iets koude Noordzee water. 
  2. Ik ben een no-nonsense Haagse levensgenieter, Met mijn Haagse directheid maar liefdevolle aanpak zorg ik voor directe resultaten.
  3. Je zou het niet verwachten, maar ik hou niet van fruit en ben geen liefhebber van koken. Grappig he, dat verwacht je niet van een voedingsdeskundige haha. 
  4. Ik vertel je graag alles over het begin van mijn midlife crisis en hoe ik de overkant heb bereikt.  Want he, je mag ook blij zijn als je even niet blij bent. 
  5. Ik ben echte theeleut. Je mag mij wakker maken voor een goed kopje groene jasmijn thee (wel biologisch natuurlijk).

Het lichaam geeft, wat het nodig heeft.

Al van jongs af aan zijn de mensen om mij heen druk bezig met mijn gewicht. Soms ben ik dunner, dan weer voller. Ik heb de negatieve opmerkingen op het ‘dikker’ worden nooit begrepen. Mijn voedingspatroon verandert eigenlijk nooit echt. Ik eet mijn groenten, eiwitten en vetten, en ik kan zo kilo’s afvallen en aankomen. Hoe dit kan? Het lichaam zoekt wat op dat moment bij je past en nodig heeft. 

“Ik ken de meest prachtige vrouwen, heerlijk volle lichamen, die doen dagelijkse yoga, wandelen en zijn zo gezond als maar zijn kan. Hebben energie voor 10, en genieten van het leven. Ik ken doodzieke dunne vrouwen.” 

Het jasje wat je aan hebt, en dus ook je gewicht, maakt in principe niet zoveel uit. Zolang jij je energiek, gelukkig en vrouwelijk voelt, weet je dat je lichaam je geeft, wat het nodig heeft. Maar zeg eens eerlijk, voel jij je op dit moment zo? Draag je jouw lichaam met trots en zit je lekker in je vel? Zo niet, wat heeft jouw lichaam dan nu nodig om jou (de eigenaar) het beste te kunnen ondersteunen om weer voluit te leven?  

Mijn achtergrond.

2022 Allergie specialisme Rp Sanitas Humanus, Goes

2022 Hormoon specialismeRp Sanitas Humanus, Goes

2022 Darmspecialisme, Rp Sanitas Humanus, Goes

2019 Orthomoleculair Darmtherapeut, Ortho Linea, Zoetermeer

2015-2017 NLP master coaching, Novalife, Malle Belgie

2016-2018 Fytotherapie Kruidenrijk, De Zilk

2016 2 daagse cursus Laboratoriumdiagnostiek, Ortho Linea, Zoetermeer

2015  HBO Orthomoleculaire Geneeskunde, Ortho Linea, Zoetermeer

2014- 2015 HBO Medische Basiskennis (nieuwe stijl met CPION accreditatie), Ortho Linea

2012 MER, Hogeschool Den Haag, Den haag

2008 Docent geschiedenis, Hogeschool Rotterdam, Rotterdam

2008 Specialisatie economische en sociale geschiedenis, Universiteit Utrecht, Utrecht 

2008 Specialisatie demografische geschiedenis, Universiteit Utrecht, Utrecht

2004 Art & Design, Grafische Lyceum Rotterdam, Rotterdam 

Daarnaast werk ik heel veel samen met mijn, inmiddels goede vriend Ralf Abels en Wim Knoppert van het ontlastingsonderzoek lab RP Sanitas Humanus. Waar ik ook geregeld lezingen en lessen geef.  

Inmiddels mag ik door al mijn kennis en ervaringen wel zeggen dat ik een autoriteit ben in mijn vak. Daar heb ik met heel veel liefde en passie voor gewerkt en daar ben ik erg trots op. 

Met deze nummer 1 in de shit-wereld wil je werken. Want ik ga er 120% voor om die shit darmen van jou te fixen. PS. Schrik niet van mijn Haagse directheid, tough love is wat mijn aanpak beschrijft. Eerlijk en direct, maar vol liefde, want ik wil dat jij beter wordt.

Een oermens verstopt in een Urban jasje.

Blok4-(graag-flippen)
De Oermens De Urban mens
Hadden een intermittent leven, aten niet de hele dag door. Er werd aanzienlijke veel moeite gedaan om aan voedingsstoffen te komen.
Heeft aan eten geen gebrek. De supermarkt ligt altijd voor voedingswaren en binnen 10 minuten kun je jouw boodschappen laten bezorgen.
Aten veel groenten tussen de 500-1000 gram per dag.
Wij eten gemiddeld 143 gram groente per dag en zijn al trots als we eens in de zoveel tijd een smoothie maken.
Door de hoeveelheid goede voedingsstoffen waaronder vezels, poepte ze ongeveer 490 gram shit per dag!
Onze drol weegt gemiddeld zo’n 87 gram.
Ze bewogen kort maar intensief. Eens in de 4 of 5 dagen als het vlees op was, rende ze achter hun voeding aan waardoor ze in een superfocus kwamen en keto energie vrijkwam.
Dankzij alle thuisbezorgd partijen hoeven we minder dat ooit te bewegen om aan onze volgende maaltijd te komen.
Aten met aandacht, in de natuur en namen hun tijd. Ze kauwde goed op hun eten er was er immers niet veel van dus je wilde er zo lang mogelijk mee doen.
We eten nu vaak tussen de bedrijven door, op de bank voor de tv kijkend naar een scherm. Hap, slik en weg is het.

Werk met mij samen! 

Kun je hulp gebruiken? 

Vertel mij dan wie je bent en overtuig mij dat jij klaar bent met je sh*t