Hoe wordt je weer vrouw

Het doet me zo verdrietig om te zien…

Ik kan echt niet omgaan met negativiteit en ruzies. Ik ben daar zelf ook 40 jaar voor weggelopen. Maar dat was echt niet de oplossing. Ook niet om de ruzie aan te gaan. En zelfs niet om keihard voor mezelf op te komen. Maar gewoon om mezelf te laten zien, mijn lieve en kwetsbare kant te tonen. Dat was de sleutel voor mij. Oh, en ik ben zo kwetsbaar. Ik huilde eigenlijk nooit, hield altijd de schijn op, dus als mijn vriendinnen me zagen huilen, was dat bijzonder. (Dat is nu wel echt anders. 😂)Was ik er trots op? Absoluut niet, het gaf me stress. Ik wist er niet mee om te gaan. En liet mijn emoties me opeten.

Totdat ik las dat het enige wat je als vrouw hoeft te doen is er voor de ander te zijn, de emoties te dragen, je kwetsbaar op te stellen en je emoties te laten gaan. Dat is de vrouwelijke energie. Wat een verademing was dat. (Wil je hier meer over weten? @iris)

Laat mij maar vrouwelijk zijn en ik ben gelukkig.

Als ik zie hoeveel vrouwen er bij mij in de praktijk komen en zo slecht en negatief over zichzelf praten, dan breekt mijn hart. Hoe ze graag gezien en geliefd willen worden door hun partner, dan wil ik het liefst een week bij ze komen wonen om ze te helpen (en de man). Want hoe vaak we moederen over onze man en niet de vrouw zijn, oei (maar luister hiervoor maar naar de moeder-podcast van @iris).

“ik ben niet goed genoeg, ik moet er perfect uitzien, iedereen zal me veroordelen, ik faal als ik geen balans kan vinden, ik ben verantwoordelijk voor het geluk van anderen, ik verdien geen geluk, ik mag geen fouten maken, ik ben een slechte moeder/partner/vriendin, ik moet altijd sterk zijn, mijn behoeften zijn minder belangrijk”.

Al deze gedachten kunnen we elke dag honderden keren tegen onszelf zeggen en waarom? Als ik vraag hoeveel hou je van jezelf, antwoorden klanten van mij vaak: weinig. En dan moeten ze huilen. Die lieve schatten.

Maar ze willen zo graag vooruit. Ze willen gezond zijn, fit zijn, mooi zijn, weer kunnen doen wat ze willen, zich goed en fijn voelen bij andere mensen. Zich niet schamen voor hun lichaam.

En dat is wat ik doe. Ik kan nooit garanderen dat ik je lichaam helemaal gezond kan maken. Maar wat ik je wel kan garanderen, is dat ik er alles aan doe om het leven aan mijn lieve klanten terug te geven. Dat is waar ik voor ga. Dat ze niet meer ziek zijn, blij zijn, accepteren wie ze zijn.

En in het leven alleen maar lief en vrouw hoeven te zijn. Hun mooie, kwetsbare zelf. Dus laat mij je leven teruggeven zoals je het kent. Ga snel naar de Body love Story academie en start jouw nieuwe begin vandaag nog.

Hoe lang laat jij deze kans nog liggen?

-x- & liefs, Jouw Orthomoleculaire Darmspecialist Janneke 🤍

Leave a Comment