Ik wilde mijn praktijk opzeggen.

Ik wilde mijn praktijk opzeggen

Maar wat moest ik dan gaan doen?

Het was duidelijk dat ik het niet helemaal meer naar mijn zin had.

Het was niet zozeer het werk. Het was de sleur. Ik doe dit vak nu al 10 jaar dag in dag uit. Elke week begon het weer opnieuw: hetzelfde marketing riedeltje, elk kwartaal hetzelfde, elk jaar hetzelfde.

Geloof me, ik vind inhoudelijk mijn werk echt super leuk en marketing vind ik ook nog eens geweldig om te doen.

Maar er miste iets, maar wat wist ik niet. Ik sprong niet meer met enthousiasme mijn bed uit.

Ik werd blijer als ik het huis kon schoonmaken dan weer een video opnemen of een blog schrijven over hetzelfde onderwerp.

Diep van binnen wist ik dat er iets ontbrak, maar ik kon mijn vinger er nog niet op leggen. Ander werk zoeken, een ander bedrijf opzetten?

Het sluimerde al zo’n twee jaar. Maar ik wist: je moet zelf niet echt de oplossing gaan zoeken, want dan ben je alleen maar bezig met zoeken. Het universum zorgt voor je en de antwoorden komen vanzelf.

Ik heb veel kennis, ervaring en talenten. Maar hoe bundel je deze en wat doe je ermee? Een boek, een podcast? Maar nog steeds was het niet de essentie van wat ik wilde bereiken en wat ik wilde doen. Ik had al wel ergens een formule liggen en half uitgedacht, maar nog nooit concreet iets mee gedaan.

Totdat ineens de zin “Body Love Story” bij mij opkwam. Een verhaal over jouw lichaam; genezen is niet slechts een alinea, het is een verhaal waar zoveel meer bij hoort dan alleen gezonde voeding eten.

Vaak bestaan mijn dagen met mijn klanten uit luisteren en ze helpen. Maar niet perse met voeding, juist naar hun belemmeringen en waar ze tegenaan lopen; hun overtuigingen (vaak is het “ik kan het niet”, “ik ben het niet waard”). Door mijn achtergrond als NLP Master weet ik wat we hiermee kunnen doen. En vanuit de Germaanse geneeskunde weet ik dat lichamelijke ziekte vaak niets zegt over het lichaam, maar juist over de eigenwaarde van de eigenaar. 

Bijvoorbeeld afvallen lukt vaak niet omdat de focus alleen ligt op het afvallen. Terwijl er zoveel emoties achter zitten: waarom iemand is aangekomen, trauma’s, overtuigingen, gebeurtenissen.

Zo ook in mijn praktijk, waarin ik vaak meer praat over emoties, ouderlijke trauma’s, overtuigingen, verlangens en wensen. Waarbij ik eigenlijk de positieve denken mindset therapie toepas. Dit doe ik met affirmaties maken en manifesteren; I love it.

Zo heb ik de afgelopen jaren niet alleen de darmen van mijn lieve klanten gefixt, maar ook relaties, zelfs hun sekslevens (🙈), persoonlijke ontwikkelingen, hen weer vrouw laten voelen, kwetsbaar opstellen, trauma’s verwerkt, negatieve overtuigingen de deur uit, etc.

Na veel te hebben gedacht, zelf te affirmeren en te manifesteren kwam ik tot mijn heilige drie-eenheid: mijn 3-stappen formule waarin ik alle aspecten aanpak. Want ik was steeds maar met één ding bezig: alleen de body en voeding, wat natuurlijk super goed is, maar ik wil echt iets meer bereiken, transformeren en zelf ook groeien met mijn bedrijf en persoonlijke ontwikkeling.

En toen zag ik het licht, zoals ze zeggen, en ontwierp het hele plan zich voor mij uit: mijn 3-stappen herstelformule. Geweldig, wat ik het “Body Love Story” noem. Want we gaan weer van onszelf houden, van ons lichaam en we gaan het lichaam geven wat het nodig heeft:

Stap 1: Eigenwaarde

  – Leer hoe je negatieve gedachten en belemmerende overtuigingen kunt transformeren in prachtige body love affirmaties. Ontdek wat je écht wilt enomarm een positieve kijk op jezelf.

Stap 2: Lichaam

  – Ontdek hoe voeding voor je darmen kan leiden tot een gezonder en gelukkiger leven. Wist je dat 80% van je gezondheid uit je darmen komt? Leer de geheimen van voeding die je lichaam zal helen.

Stap 3: Geest

  – Vind innerlijke rust met meditatie, yoga en ontspanningstechnieken. Ontdek hoe je je geest kunt kalmeren en genezen voor een compleet welzijn.

En de eerste stap hierin is gezet door mijn eerste masterclass over mijn 3-stappen herstelformule te gaan houden. 

Dus jij kan bij de aftrap erbij zijn. 1 mei om 20:00 Gratis, er komt een replay, dus schrijf je wel in. En als bonus krijg je van het eerste deel van mijn darm weekmenu erbij. Geweldig toch!!!

Schrijf je in via deze link en tot 1 mei. Kan niet wachten om met jou de stappen te gaan zetten.

Klik hier om je in te schrijven

Liefs, 

Janneke 

Leave a Comment