Genegeerd & Vergeten: ik dacht echt dat ik gek was, het zit tussen je oren

DIT IS ECHT NIET OKÉ! 

Er is niks mis met je – ‘Oh, ik ben toch niet gek’. Dit hoor ik zo vaak. Eigenlijk zijn al mijn klanten blij als er afwijkende waardes uit het onderzoek tevoorschijn komen. In de afgelopen 10 jaar is het maar één keer voorgekomen dat er niks uit een onderzoek kwam. Toen zat ik echt wel eventjes met mijn handen inmijn haren (wat moest ik gaan doen ;-(. Want juist als er al één waarde afwijkend is, heb ik een richtlijn om aan het werk te gaan. Gelukkig wijken bij veel van mijn klanten de waardes in het ontlastignsonderzoek af en wat zijn ze er blij mee. Eindelijk gehoor aan hun klachten, de opluchting maar ook de erkenning. Meten is weten en weten geeft rust.

Veel van mijn klanten worden naar huis gestuurd met ‘je moet er maar mee leren leven’, ‘het zit tussen je oren’, ‘er is niks aan te doen’, ‘er is niks te vinden’. Dat komt omdat er gewoon niet een uitgebreid ontlastingsonderzoek wordt gedaan. Ik werk echt alleen met een uitgebreid ontlastingsonderzoek. Hierbij vang je 6 buisjes ontlasting op, verdeeld over 3 dagen, om te kijken hoe je spijsvertering gaat, wat je wel en niet kan verteren, hoe je maag functioneert, hoeveel ziekmakers zoals virussen en bacteriën er zijn, hoe je immuunsysteem werkt, hoe het met je afweer gesteld is, of er ontstekingen zijn (en nee, we testen niet op 1 ontsteking maar liefst op 4), en we onderzoeken of er beginnende ontstekingen zijn zodat we direct kunnen ingrijpen. En wat dacht je van hoe je darmflora is en of je parasieten hebt (en nee, we testen niet op 1 parasiet maar liefst op 12).

De Oplossing: Body Love Story Masterclass

Het is begrijpelijk dat je je afvraagt hoe je dit allemaal kunt aanpakken. Daarom heb ik de Body Love Story Masterclass ontwikkeld. In deze masterclass ga je ontdekken hoe je jouw lichaam kunt optimaliseren door middel van voeding, hoe je je lichaam kunt resetten, detoxen en hoe je aan de hand van het uitgebreide onderzoek de juiste richting kunt bepalen.

Ben je klaar om een positieve verandering te maken in je leven en je gezondheid te transformeren? Wil je eindelijk antwoorden op je vragen en een plan van aanpak krijgen dat echt werkt? Meld je dan nu aan voor de Body Love Story Masterclass!

Meld je aan voor de Body Love Story Masterclass

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Dit is de tijd om actie te ondernemen en de controle over je gezondheid terug te krijgen. Wil je meer informatie over de Body Love Story Masterclass en hoe je kunt deelnemen? Klik op de link om je aan te melden.

-x- Janneke

Leave a Comment