Ik had het perfecte poepje

“Ik had geen viezigheid aan mijn eerste papiertje, voor de zekerheid een tweede wel gebruikt, maar ik had gewoon het perfecte poepje.” ” Ongelofelijk dat dat mogelijk is” .

Welk poepje heb jij?

  1. Vieze derrie (diarree)
  2. Rommelig (van alles wat)
  3. Diamantjes (keutels)
  4. Chaos (aanvallen van diarree)
  5. Harde diamanten sigaar (keuteltjes op elkaar geplakt)
  6. Het perfecte poepje

Wat is het perfecte poepje?

Het perfecte poepje stinkt niet, glijdt zo je lichaam uit, zinkt langzaam naar de bodem en je hoeft na het leggen er van bijna niet te vegen. 

Elke afwijking zegt iets over jouw gezondheid. 

Maar mevrouw ‘het perfecte poepje’ begon een tijd terug bij mij als een ware Shi*t machine, het was echt geen pretje. Er was altijd wat anders aan de hand met haar poepjes. Alle 6 de punten van bovenstaand lijstje konden we afvinken. 

D.m.v. het ontlastingsonderzoek kon ik zien wat er nou allemaal aan de hand was in haar darmen. En dat was veel, kan ik je vertellen. Ze had aardig wat pathogenen in haar darmen zitten (ziekmakers). Van parasieten, schimmels en gisten, candida tot een helicobacter. En daarnaast ook nog een voedselallergie, verhoogde histamine en alsof het niet genoeg was een ontsteking. 

Dat was voor haar wel even schrikken (ik schrik er niet meer zo van, ik krijg deze uitslagen helaas vaak te zien). Dus mijn eerste taak was haar te kalmeren en het plan van aanpak voor te leggen. Stap voor stap zijn we aan de slag gegaan om perfecte poepjes te gaan maken. 

Ze voelt zich nu geen schi*t machine meer!

Misschien herken jij je hierin: 

Het maakt niet uit wat je eet, je darmen reageren op alles. Vaak al binnen een half uur moet jij naar de wc rennen, en de ene keer ruikt het zuur, is het vettig of breierig en de andere keer is het weer super dun. Je darmen doen na een wc beurt zo’n pijn, dat het lijkt alsof zojuist een heel elftal ertegenaan heeft geschopt. Au! Ook buitenshuis maken je darmen het je niet gemakkelijk. Zodra je het hoekje om bent, begint het alweer te rommelen. Spastische darm, SIBO, prikkelbare darm. “Leer er maar mee leven”… wat een bullsh*it! Dit is toch geen leven. 

Herken jij jezelf in één van deze klachten?

– Je voelt je vermoeid, futloos en hebt veel slaap nodig. 

– Diarree (aanvallen), obstipatie, wisselende ontlasting

– Vol gevoel, opgeblazen gevoel, (veel) gasvorming

Ja? Dan is het tijd om onafhankelijk te worden van je darmen. Je hebt toch geen zin om de komende 10+ jaar nog steeds bezig te zijn met deze sh*it? Laten we je lichaam herstellen en je hoofd tot rust brengen zodat jij, de eigenaar, voluit kunt leven!

Laten we eerlijk zijn, een mens bestaat niet alleen uit ingewanden, organen en zijn darmen. 
Vaak ligt de focus van het gezond maken van het lichaam op het lichaam. Maar de sleutel naar meer energie, zodat jij weer de vrouw kan zijn die jij wil zijn, zit in het geheel. De mens bestaat uit drie elementen die vaak uit balans zijn als ze bij mij komen. 

01| DE EIGENAAR: Dit ben jij; met wensen, verlangens en dromen
02| THE BODY: Dit is jouw lichaam; schreeuwend om hulp met duidelijke SOS signalen
03| THE MIND: Dit is jouw hoofd: je mentale gezondheid die een cruciale rol speelt in jouw herstel

Dus laat mij je helpen om je weer op en top vrouw te laten voelen. Die in plaats van altijd naar een wc moet zoeken om er stinkend vanaf te komen, er alleen even langs hoeft om in de spiegel te checken hoe mooi ze is 😉

Hi, ik ben Janneke, Dè orthomoleculair darmspecialist.

Samen met jou ga ik ervoor zorgen dat je weer de controle terug krijgt over je darmen en daarmee ook over je leven. Je lichaam herstellen door je darmen te fixen zodat je weer vol energie de vrouw kan zijn waar jij zo naar verlangt. Je straalt, bent fit en je voelt je gelukkig. Dat wil jij toch ook? 

HOE?

Heel simpel, je hebt 2 opties 

Optie 1.
Je gaat heerlijk zelf aan de slag d.m.v. van mijn super online-training. Hierin leer ik je d.m.v. video’s (die je ook kan beluisteren als podcast) hoe jij zelf je lichaam kan genezen. Echt super gaaf, er zijn je al vele vrouwen voor gegaan die het hiermee helemaal zelf hebben gedaan. Link naar optie 1

Optie 2..
Ben jij nou niet zo’n doe-het-zelver en vind je het fijn om mijn begeleiding erbij te hebben, dan kunnen we samen jouw darmen fixen via mijn mooie 1:1 begeleidingstraject. Link naar optie 2

De keuze is aan jou! Wat ga jij doen om vandaag nog van die ellendige shitty shit af te komen?

Ik ben er voor je. 

Groetjes, 

Janneke

Leave a Comment