Zo krijg jij meer energie

Zo hoe staat het met die goede voornemens van 2022? 

Heb je toch al weer suiker gegeten? Toch weer een drankje genomen? 
Dat sporten was één keer leuk! Maar nu…

Ja, dat zijn goede voornemens! En die werken niet altijd, want wij zijn gewoontediertjes en vallen graag en snel weer terug in onze oude gewoontes, omdat die zo vertrouwd zijn. Ook al wil je ze niet. 

Vraag maar aan een roker of hij eigenlijk niet heel graag wil stoppen. Meestal is het antwoord daar echt JA op. Maar waarom blijven ze het dan doen, zou je denken. Omdat het een gewoonte is en een gewoonte is ook een verslaving. Om die te doorbreken, moet je je patroon aanpassen en niet alles in één keer willen doen. 

Nu help ik natuurlijk dagelijks mensen aan een Gezond Begin! En dat lukt ook, omdat het verlangen naar een Gezond Begin giga groot is: ze kampen met pijn en daar willen ze vanaf. Ze hebben er vaak al zóveel aan gedaan en zijn het helemaal zat.

Soms zijn mijn voorschriften (over wat ze wel en niet mogen eten) echt niet leuk. Waarbij altijd de vraag komt: ‘Is dit voor de rest van mijn leven?’. 

Nee. Maar ik weet door al mijn ervaringen dat ze vaak toch zo blijven eten, omdat de gewoontes veranderd zijn en ze zich er zo goed bij voelen dat ze niet anders willen. 

De toepassing van voeding op een specifieke klacht is echt mijn expertise. Dit wordt ook wel gezien als de Germaanse geneeskunde. Die kijken holistisch (naar het hele lichaam). Ik kijk niet alleen wat het probleem is in de darmen, maar ook naar alle andere klachten die er zijn. Om dit allemaal te fixen gebruik ik de volgende methodes; voeding, suppletie, kruiden en de mind.

Om jou hierbij te gaan helpen, zodat jij één van je goede voornemens nu echt eens in werking kan zetten, heb ik iets super leuks bedacht! Echt! Ik heb er nu al zin in 🤩

Een super online masterclass: 

‘De Reboot masterclass’!

Drie avonden om 20:00 (op verzoek van velen of ik mijn online trainingen in de avond wil geven 🙈😊). 

We gaan echt een begin maken aan een goede en mooie start, waarbij ik je alle tools geef die je NU op dit moment nodig hebt!

Ik heb er zo’n zin in 😊

De Reboot masterclass 🥳🥳🥳

3 online sessies waarin we gaan rebooten en waarin Body en Mind centraal staan. 

💪🏼 We gaan een reis maken door de wondere wereld van het lichaam 
💪🏼 Ik ga je vertellen hoe je de eerste stap kan gaan zetten in gezonde voeding om je helemaal super te gaan voelen (of natuurlijk als je het al wel weet maar je zit toch weer te veel aan de suikers hoe je het weer kan oppakken 😉) 
💪🏼 Hoe je met simpele handelingen de mind tot rust kunnen brengen, waardoor je beter gaat slapen en minder stress hebt.
💪🏼 Ik ga je echt mijn happy 10 geboden vertellen om te kunnen rebooten.

Begrijp mij niet verkeerd, ik ben verre van perfect 😉 en als ik mijzelf weer helemaal voorbij heb gerend pak ik mijn 10 geboden erbij om in een korte tijd weer gereboot te zijn. Afval en gifstoffen uit mijn lichaam te krijgen en weer heerlijk op te laden. 

Want zeg nou zelf: wie heeft daar geen last van?

Vele klachten kom ik dagelijks tegen in de praktijk die met body en mind te maken hebben. En helaas komen vele van deze klachten vanuit niet goed functionerende darmen.

Zoals: 
🤯 Depressie
🥶 Acnee
😩Niet goed functionerende cyclus (hormonale disbalans)
🙋🏻‍♀️Haar en nagels 
😴 Slaapproblemen 

Jij bent helemaal niet gestresst! Maar hoeveel stress zit er eigenlijk in je lichaam? 

Dus, doe jij heerlijk gezellig mee en laat jij mij jou REBOOTEN? Desnoods geniet je alleen maar 3 avonden van mijn enthousiasme en energie 🤩. 

Klik hier om je in te schrijven.

*Na betaling kom je terecht bij het inschrijf formulier 

Zie ik je de 1ste?

Data: 1 t/m 3 feb 2022

Tijd: 20:00 online via zoom 1 uurtje 

Liefs,
Janneke