Yes… Een nieuwe klant..

Yes, ik ben altijd blij met een nieuwe klant. Eigenlijk zou je dat altijd moeten vieren. (Maar als ik dat doe ben ik bijna elke dag wel een feestje aan het geven 🙈😂).
Ik waardeer dit altijd enorm en ben super blij dat ik weer iemand kan en mag helpen.
En natuurlijk, eerlijk is eerlijk, ben ik ook blij dat ik weer omzet heb. Hé, we blijven mensen.

Ik help hen en zij helpen mij. Super gaaf toch!!!
En hoe beter ik in in mijn vel zit, hoe beter ik mijn werk kan doen. Dat heb jij vast ook!!!

Een klant zei tegen me; “Janneke, ga jij maar zo vaak als dat jij nodig hebt op vakantie, zo kan je erna er super goed voor mij zijn en al je ander klanten. Want met wat jij doet, moet je wel heel goed en sterk in je schoenen staan en dus zorg jij maar goed voor jezelf”.

Zo’n lieve klant, met goede inzichten. Want het is echt zo: wat gebeurt er als ik uitval of niet lekker in mijn vel zit? Dan kan ik je niet meer goed helpen. Nou dat laten we niet gebeuren. Dus deze opmerking staat genoteerd 💪🏼. En in juli en oktober ben ik weer de hort op 🙈☺️ Opladen en inspiratie op doen.

Oké, dat is dus waar mensen mij dus mee helpen, als ik jou mag helpen help je mij ook. Leuk hé! Er ooit zo wel eens over nagedacht?

MAARRRRR wat mijn nieuwe klant mij nog meer vertelde, daar schrok ik echt wel even van. Ze vertelde mij haar klachten en dat ze hier al een aantal jaren mee loopt. Ze is bij de ene specialist na de andere geweest. Allerlei verschillende testen heeft ze laten doen. En hierdoor is ze al echt 1000 euro’s kwijt. Zonder oordeel, iedereen doet zijn werk, en ik weet niet hoe andere werken, dus daar kan ik echt niks over zeggen. Maar schrikken doe ik wel…

Ik vertelde haar hoe ik werk, dat ik de vier richtlijnen volg van het herstel van het lichaam;
1. Eerst rust in de spijsvertering
2. Afdoden van pathogenen
3. Weerstand opbouwen
4. Darmflora opbouwen

En dat ik dit echt doe aan de hand van een uitgebreid ontlastingsonderzoek.

Ze viel helemaal stil aan de andere kant van de lijn. Waarop ik echt dacht, ‘wat heb ik verkeerd gezegd, ben ik te direct geweest?’ (Jep, ik ben vrij direct en streng 🙈).
Ik wachtte even en vervolgens hoorde ik gesnik. Ik dacht ‘mijn hemel wat heb ik gedaan!!!’. Tussen het gesnik door kwam hoorde ik haar zachtjes zeggen: “Waaaarom, waarom, waarom?” en toen een zin “Waarom weet niemand van jouw vak af? Ik loop hier al jaren mee, ze hebben me zelfs naar de psycholoog gestuurd, want het zit tussen mijn oren, ik ben al zoveel geld kwijt en niemand heeft mij ooit verteld over jouw beroep!”

‘Zijn er meer die dit werk doen?’ vroeg ze.

Ik: ‘Ja, zeker. Iedereen heeft wel zijn specialisme. En ik doe mijn best om de hele wereld, -oke, we beginnen bij Nederland- te vertellen over mijn vak en beroep’.

DUS, wat gaan we hieraan doen?

Het is al een tijd mijn missie en visie om dit te doen. Maar nu ben ik het zat… Ik heb grote doelen gesteld en mijn visie en missie herschreven (altijd leuk om te doen 🙈).
Want je moet een keuze hebben en je moet weten wat er allemaal mogelijk is.

Missie: waar ik voor sta
Met mijn interdisciplinaire kennis over voeding en gezondheid wil ik mensen met chronische gezondheidsklachten helpen om zelf, middels voeding, kruiden, suppletie en mentale rust, hun eigen lichaam weer zelf gezond te maken, daar waar ze in reguliere gezondheidszorg tegen de muur zijn gelopen.

(En je weet het hé, ik heb niks tegen het reguleren, maar soms hebben ze wel oogkleppen op, en noemen ze mij aardstralen dokter -wel dokter 💪🏼- 😂. Waarbij ik dan denk: wat is er in vredesnaam zo eng aan groentes eten🥬🥒)

Oké mijn visie: waar ga ik voor?
Ik wil er voor gaan dat zoveel mogelijk mensen weten dat zij zichzelf kunnen genezen: door middel van het goed voeden van je lichaam, je geest en je emoties.

Ik heb echt liefde voor het lichaam, de mens en de natuur. Ik ben ervan overtuigd. Als deze in balans zijn ben jij gelukkig, energiek en ga je doen wat je wilt doen. Dan worden je wensen groter dan die ene grote wens ‘Beter worden’. Mensen die ziek zijn, zich niet lekker voelen hebben altijd maar 1 wens ‘zich lekker en beter voelen’. Gezonde mensen hebben 100derden wensen die ze kunnen en willen doen ☺️💪🏼.

Ik wil iedereen helpen om deze wensen te leven en uit te voeren. Ik weet uit eigen ervaring hoe heerlijk het is om te kunnen doen wat je wilt en wat je kan.

Genezing van jouw lichaam kunnen we helpen en ondersteunen door hem de juiste voeding en beweging te geven.

Je mind kunnen we helpen door hem tot rust brengen dmv bewegen en mentale rust door bijvoorbeeld meditatie, massage, een heerlijk bad etc.
Emotioneel in balans zijn, je emoties uiten, ondervinden wat jij belangrijk vindt, je emoties ordenen.
Want wist je, dat emoties er maar voor heel even zijn, we maak ze groter door het verhaal wat we er omheen maken.

Hoe kan ik met mijn collega’s zoveel mogelijk mensen vertellen over ons vak?
Dit is voor mij nu echt een giga grote uitdaging.
Maar geef mij grote uitdagingen en ik zorg dat het er komt.
Ik word nu al tegen gewerkt. Mensen die zeggen: “Dat gaat je niet lukken”. Oké, uitdaging wordt nog groter, maar daarom nog leuker ;).

Ook word ik gecensureerd online, omdat ik zeg dat je jezelf met voeding kan genezen 😤😤 (echt ik weet niet wat voor moeders deze mensen vroeger hebben gehad, maar volgens mij werden ze geslagen met groentes, zo bang zijn ze ervoor 😂😂😂 🫑🍏🥦🥒🥕)

Oke, ik zal er niet langer omheen draaien: wat ik wil is echt veel volgers krijgen. Zo rond de 10.000 binnen nu en een jaar 🙈. Nog 9500 te gaan 😂😂😂😂.

Waarom wil ik dat? Zodat meer mensen weten over mijn beroep en zodat ik geen huilende mensen meer aan de telefoon heb, die pas na jaren alles geprobeerd te hebben, ergens via via over mijn beroep horen.

Leuke missie he… Maar wil jij mij hierbij helpen?

HOE: ik heb 2000 mensen op mijn mailinglijst. Als jullie mij allemaal ook online gaan volgen (het liefst via Instagram, want daar ben ik vaak), dan hebben we er nog maar 7500 te gaan.
Als jij nou, tegen één iemand zegt dat diegene mij ook moet gaan volgen hebben we er nog maar 5500 te gaan.
Als je nou tegen die ene vriend(in) zegt dat dit mijn missie is en of dat hij/zij ook iemand weet die mij wel wil volgen, dan hebben we er nog maar 3500 te gaan.

DIT kunnen we dus binnen een week realiseren, je hoeft alleen op een knop te drukken: VOLGEN. Simpel toch!
Die laatste 3500 regel ik zelf wel 🙏☺️.

Is het echt zo simpel! JA, we denken soms echt te moeilijk. We denken in problemen en niet in oplossingen. Of we zien graag dat het niet lukt, want: zie je wel, het was een te grote uitdaging. Nou echt niet… Ik durf ze aan. Heb voor veel grotere uitdagingen gestaan in mijn leven (ik zal er eens een boek over schrijven 🙈).

Dus; doe je mee met deze leuke uitdaging? Zodat ik en mijn collega’s meer mensen kunnen helpen?

Want ik durf er echt mijn handen voor in het vuur te steken dat jij minstens één persoon kent die vaak ziek en/of moe is en last heeft van zijn/haar buik.
Hoe fijn is het als we die kunnen helpen! 🙏

Bedankt voor je aandacht en je hulp!

Ik ben benieuwd…

We gaan ervoor 💪🏼

Auteur en foto: J. de Boer | corrector: M. de Boer