Van FUTLOOS DRUIFJE NAAR EEN ADHD’ER

He lieve lieve jij,

Van de week vroeg een vriend aan mij “Janneke, heb jij geen ADHD?”. Waarop ik mij altijd weer Sheldon uit de “the bigbang theory” voel (zie video onderaan).

Nee, mijn moeder heeft mij laten testen. Dus ik heb het echt niet ☺️.

Toch vroeg  ik het mij af wat het nou toch is dat mensen dit vaak aan mij vragen. Mijn twee oudste broers hebben het wel en kunnen lekker druk zijn. Waar wat zij beschrijven, hoe zij iets bedenken of doen. Daar herken ik mijzelf helemaal niet in. Ik kan juist ook heel rustig zijn, en ik kan uren naar buiten staren.

Als ik bij de fam ben, tuurlijk kan ik dan druk meedoen, maar dat is echt puur omdat ik het gewend ben vanuit mijn jeugd.

Een vriendin van mij heeft het ook en die vroeg ook aan mij of ik het niet had, omdat ik zo lekker goed druk met haar mee kan doen. 😂😂😂 (heerlijk vind ze dat). Maar dat niet kunnen focussen, snel afgeleid zijn, etc. Dat heb ik niet echt. Dus nee, ik kan mij er niet echt in vinden.

Ik was weer eens heerlijk aan het bellen mijn goede vriend en wij kletsen echt over van alles en kunnen heerlijk filosofisch praten, over nerdy dingen, over het leven, over mensen, gedrag etc. Heerlijk. Aan hem vroeg ik “Joh, vind jij dat ik ADHD heb, of wat is dat toch dat mensen dat altijd aan mij vragen en WAAROM WILLEN MENSEN ALTIJD ANDERE MENSEN IN HOKJES PLAATSEN”? 

Waarop hij zei: hokjes vinden mensen makkelijk, anders moeten ze zelf te veel nadenken. Dan moeten ze iemand gewoon accepteren zoals die is, dat vinden ze lastig.

Nee, jij hebt geen ADHD.

NEE, Jij hebt geen ADHD, mensen zijn gewoon niet meer gewend wat normale energie voor een mens moet zijn. Jij bent het levende voorbeeld. Wat een lichaam allemaal aankan, waarvan hij allemaal kan herstellen en hoeveel energie die kan produceren als het goed gevoed wordt en er op de juiste manier geleefd wordt.

Het is ongelofelijk wat jij doet en kan. En soms val jij ook een beetje moe neer, maar vaak heb jij energie voor 10. Jij doet werk wat je leuk vindt, en vind daar succes en plezier in. Hierdoor ben jij gelukkig en blij en zijn je klanten super blij met je. Jij krijgt energie van je werk, hoeveel mensen kunnen dit zeggen? Daarnaast weet jij hoe je lichaam werkt en wat het nodig heeft, als jij je daaraan houdt dan floreer je!

DUS NEE, geen ADHD, jij hebt gewone NORMALE energie. 

En dan te bedenken dat ze mij toen ik 20 was wilde bestempelen en in het ‘ziekenhokje’ wilde stoppen voor CVS (het chronische vermoeidheidssyndroom).

Ik was zo moe, ik kon niks, ik kon alleen maar slapen. Na het opstaan en aankleden, was ik alweer zo doodop dat ik even bij moest slapen. Het was echt niet normaal, ik sleepte mezelf voort door de dag heen. Dit kon toch niet? Dit moest anders, dacht ik.

Van FUTLOOS DRUIFJE NAAR EEN ADHD’ER

Ik kan alle stappen die ik heb genomen om tot deze energie te komen voor je uitschrijven, en hoe ik mijn lichaam ben gaan leren kennen. Hoe ik echt ben gaan luisteren naar mijn lichaam, wat ze echt nodig heeft. Hoe ik echt “practice what you preach” ben gaan leven.

OF IK GA HET JE GEWOON VERTELLEN!

Want wat je eigenlijk op school had moeten leren is wat je moet doen als je niet gezond bent en hoe je gezond moet blijven.

Want wist je dat jouw darmen voor 80% verantwoordelijk zijn voor jouw gezondheid? Dus hoe belangrijk is het dan dat je de stelling van pythagoras weet? Die je met pijn en moeite in je hoofd hebt zitten stampen. Want ik moet je eerlijk bekennen: ik heb die hele stelling nog nooit, maar dan ook echt nooit meer gebruikt na mijn schooltijd. Ik had wel graag willen leren hoe ik mezelf gezond kon houden! Dat had me jaren getob gescheeld! Aan de andere kant, heeft het mij deze kant op gestuurd. En zolang ze je het niet op school aanleren, neem ik die taak op me!

We gaan wat leren waar we wat aan hebben

Dus… Ik ga jou het begin vertellen waarmee jij al heerlijk zelf mee aan de slag kan. In mijn gratis E-Book vertel ik jouw on 7  tips hoe jij jouw darmen kan gaan fixen.

“WAT NIEMAND JE LEERDE OVER GEZOND WORDEN EN BLIJVEN” 

Voel jij je op dit moment vermoeid en doet je lichaam pijn en snap je niet zo goed waarom?

Download dan het gratis E-Book7 X TIPS VOOR GEZONDE DARMEN. Voor vrouwen die helemaal klaar met die SH*T zijn.

Waar? Hier kan je hem downloaden https://jannekedeboer.nl/e-book/

Liefs,

Janneke

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en

ontvang wekelijkse mooie tips voor gezonde darmen & 10% korting op de online curuse!