Kinderen en gezonde darmpjes

Kinderen en hun darmen 

De enige echte kinder orthomoleculaire coach Tamara. Ik ben zo ontzettend blij dat Tamara zich heeft verbonden met GezondBegin en mijn praktijk uitbreid met het helpen van de lieve kinderen en hun darmen. Zij is vormelijke gespecialiseerd eczeem bij kinderen en voeding. Want zij weet als geen ander hoe erg kinderen eczeem is en hoe lastig het is om groenten bij je kindje naar binnen te krijgen als moeder zijnde. Ze is erg lekker creatief in de keuken. En ik Janneke de Boer ben mega blij met deze aanwinst bij GezondBegin. Lees hier wat Tamara voor jou en je kindje kan betekenen

Vind jij het ook zo belangrijk dat je kind een gezond lijf heeft? Of misschien heeft jouw kind wel last van lichamelijke klachten en wil je die op een natuurlijke manier aanpakken? In samenwerking met Tamara Harberts bied ik nu ook behandelingen aan speciaal voor kinderen. Er is een grote toename van ziekte onder kinderen die in veel gevallen aan te pakken is met verandering van het voedingspatroon.

Tamara is orthomoleculair kindervoedingscoach en richt zich op kinderen. Met haar voedingsadviezen helpt ze kinderlijfjes in balans te brengen zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen en weer lekker kind kunnen zijn. Ze geeft je handvatten voor het aanleren van gezond eetgedrag en leert jou als moeder hoe je lekkere en voedzame maaltijden kunt samenstellen. Voeding die het kinderlijf ten goede komen!

Naast dat Tamara kindervoedingscoach is, is ze moeder van een peuter en weet ze precies wat jij als moeder doormaakt als je kind geen zin heeft in het eten van groenten. Met tips en trucs lukt het haar om (meer) groenten bij kinderen naar binnen te krijgen.

Tamara ziet in de praktijk veel kinderen met eczeem. Met aanpassingen in het voedingspatroon en aanvulling van suppletie kan zij kinderen weer een blij lijf bezorgen. Eczeem ontstaat veelal vanuit de darmen dus is het belangrijk om die darmen gezond(er) te krijgen. Tamara is ook ervaringsdeskundige als het gaat om eczeem, zowel zij als haar peuter hebben dit gehad. Gelukkig zijn ze er door middel van een veranderd voedingspatroon vanaf gekomen en wil ze jou dit ook heel graag leren!

”Groenten eten is een, maar hoe gaan die groenten daadwerkelijk bij je kind naar binnen?”

Je kind (voldoende) groenten laten eten kan soms best een uitdaging zijn. Tamara geeft je naast voedingsadviezen ook tips hoe je hiermee om kunt gaan en leert je welke voeding echt goed is voor het kinderlijf in de groei. Want fabrikanten doen er alles aan om de consument te misleiden en hun producten te slijten.

”Tamara heeft ons echt enorm goed geholpen. Mijn zoontje had best wel veel klachten en at weinig groenten. Met behulp van Tamara zijn alle klachten verdwenen en eet hij veel meer groenten. Tamara legt alles goed uit, geeft goede tips en werkt met je mee in plaats van belerend te vertellen wat je niet goed doet. Kortom, een enorme aanrader!” – Anouk

 Vraag hier een Gratis mini consult aan met Tamara

Blije kindjes – investering €875 *

Ben je aanvullend verzekerd voor orthomoleculaire therapie dan krijg je een deel vergoed van je verzekering. Check hier of jouw verzekering dit vergoed. 

✅ Uitgebreide intake via Zoom van ongeveer 60 minuten waarin we de klachten bespreken en de huidige situatie bekijken
✅ Analyse en advies voedingsdagboekje
✅ Persoonlijk behandelplan, weekmenu en recepten per mail en op het hele gezin toepasbaar
✅ 5 vervolgconsulten van ongeveer 45 minuten per keer
✅ Suppletie advies
✅ Gedurende het hele traject de mogelijkheid om altijd vragen te stellen via mail, telefoon of WhatsApp
✅ Persoonlijke aandacht en luisterend oor
✅ Het traject is echt persoonlijk en ik begeleid je ook intensief, ik sta altijd voor je klaar en je kan mij altijd contacten. Wil je een keer extra bellen dan doe ik daar niet moeilijk over.
✅ BONUS: gratis toegang tot de 3-daagse Webinar ”De invloed van voeding op eczeem bij jonge kinderen”

Het intake consult vindt via Zoom plaats, de vervolgconsulten via Zoom en/of telefonisch. Dit doen we samen in overleg.

Wil je liever in termijnen betalen? Dat kan. Het traject kan je in twee termijnen van €437,50 betalen. De eerste betaling vindt vóór het eerste consult (de intake) plaats en de tweede betaling na het tweede vervolgconsult.

* Bedragen zijn incl.. voorbereiding en uitwerking. De factuur is vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB. 

Twijfel je nog? Vraag dan een gratis telefonisch mini-consult aan van 20 minuten met Tamara. Ze geeft je tijdens dit mini consult 2 tips die jouw kind op weg kunnen helpen naar een blij lijf! Dat wil toch elke ouder?

Vraag hier een gratis mini consult aan

”Je hele leven hebben jij en je kind hier profijt van. Deze kennis geef jij als ouder door aan je kind voor een gezond lijf!”

De 10 meest voorkomende klachten bij kinderen:

😔 Huidproblemen zoals eczeem
😔 Aanhoudende verkoudheden / snotneuzen
😔 (oor)ontstekingen
😔 Buikpijn zonder duidelijke oorzaak
😔 Darmproblemen
😔 Gebrek aan energie, vermoeidheid
😔 Overgewicht
😔 Hoofdpijn
😔 Gedragsstoornissen zoals ADHD
😔 Diabetes

Staat de klacht er van jouw kind niet bij? Informeer naar de mogelijkheden.

Ik gun jou als moeder een zorgeloos leven waarbij je kind weer lekker in zijn of haar lijf zit zonder dat jij je daar druk om hoeft te maken.

Zie ik je snel?

Gezonde groet,
Janneke & Tamara