10.000 steps a day challenge November

Afgelopen week heeft GezondBeging een challenge opgezet om mensen in de aankomende donkere dagen te motiveren om gewoon naar buiten te blijven gaan en in beweging te blijven. Het is heel simpel: Zet 10.000 stappen per dag in de maand november.

Het zou geweldig zijn als je meedoet en natuurlijk kan je andere mensen om je heen ook motiveren om mee te doen en in beweging te komen.

Meedoen is heel simpel: like de pagina op facebook en je doet mee. De pagina delen op je eigen facebook pagina mag natuurlijk altijd. https://www.facebook.com/groups/1204071966317146/

GezondBegin doet uiteraard ook mee en geeft je een gratis weekmenu en boodschappenlijst voor extra gezonde maaltijden om fit te blijven tijdens de challenge. Deze worden net voor aanvang van de challenge geplaatst op de pagina bij het kopje bestanden.

Over: Onze orthomoleculair therapeut, voeding coach, eigenaar van GezondBegin en motivator achter deze challenge is Janneke de Boer. Meer weten over Janneke de Boer zie dan het kopje ‘over gezondbegin’ op deze website.De challenge: in november gaat de ‘10.000-steps-a-day-challenge November’ in. Het doel is om elke dag in november aan voldoende beweging te komen met behulp van je stappenteller. Gemiddeld loopt een persoon tussen de 5000 á 6000 stappen per dag. Om aan voldoende beweging per dag te komen heb je echter 10.000 stappen nodig.

Deze challenge is dan ook opgezet om je op een leuke, makkelijke en toegankelijke manier voor kerst gezond, fit, vitaal en bewust te maken van je dagelijkse hoeveelheid beweging.

Deze challenge kan je alleen of met een groepje doen. Via deze pagina kan je makkelijk in contact komen met mensen bij jou in de buurt. Je mag op deze pagina je ervaringen delen en met respect op elkaar reageren. Wij van GezondBegin zullen je motiveren en tips geven. Wij hopen dat je in november heerlijk komt mee wandelen. Wij kijken er al naar uit.

Benodigdheden: portie motivatie en een stappenteller. Deze heb je in de vorm van een horloge, teller voor aan je broek of als app op je telefoon.

Waarom deze challenge?: GezondBegin vindt het leuk om mensen te motiveren, bewust te maken van de hoeveelheid beweging die ze hebben en dat er maar weinig voor nodig is om grote doelen te kunnen bereiken. Daarnaast willen veel mensen na de feestelijke decembermaand aan de lijn gaan doen. Waarom zou je niet al voor december beginnen en bezig zijn met je gezondheid en meer in beweging komen?

Verder: Je kan en mag je op deze groepspagina al je ervaringen delen en al je behaalde stappen (doelen) plaatsen. Daarnaast kan je anderen in jouw omgeving motiveren om ook mee te doen, oproepen plaatsen om te zien of er mensen bij jouw in de buurt ook meedoen met deze challenge en er samen op uit gaan.

Vragen: Mocht je nog vragen hebben dan hoort GezondBegin dat graag. Dit mag uiteraard in een persoonlijk berichtje.

Enkele suggesties voor stappen teller.

Fitbit https://www.bol.com/nl/b/elektronica/fitbit/8835396/index.html?Referrer=ADVNLGOO002015-KTQLF6ZRGQS4K-110218778528

Tom Tom horloge https://www.tomtom.com/nl_nl/sports/running-watches/

Stappenteller https://www.google.nl/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=stappenteller&tbm=shop

Met vriendelijke en vitalen groetjes,

GezondBegin

Janneke de Boer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en

ontvang wekelijkse mooie tips voor gezonde darmen & 10% korting op de online curuse!